Onneksi on kevät

Mä rakastan kevättä. On ihanaa herätä aamulla kun ei ole niin pimeää ja ulos on paljon kivempi mennä. On toki meinannut olla vähän kevät väsymystä kun ei heti pääse sen valon kanssa ihan samaan rytmiin, mutta kyllä se siitä kun antaa itelleen vähän aikaa.

Oon joutunut olemaan nyt pitkään monenmoisen sairastelun takia pois mulle tärkeen urheilun parista ja se todellakin tekee tiukkaa. Hermoja raastavaa. On koko ajan ollut vähä semmonen ärsyyntynyt olo ja kun ei oo päässyt kunnolla treenaamaan niin ei oo oikeen ollut kiinnostusta mihinkään. Moni urheilija varmasti pystyy samaistumaan? Onneksi on kuitenkin tullut kevät ja toi ulkoilma taas jälleen pelastaa mut. Olis paljo vaikeempaa, jos olis keskitalvi ja ulkona sysimustaa. Sillon meinaa mielikin olla sysimusta.

  Aamulla on ihana käydä ihan koiran kanssa kahdestaan ulkona nauttimassa päivän ekat auringonsäteet ja kun menee tarpeeksi aikaisin ei paljon ketään muutakaan oo liikkeellä. Siitä saa mukavasti energiaa päivään ja hyvän fiiliksen vaikkei treenaamaan pääsekkään.
 Nauttikaa keväästä ja ulkoilkaa paljon, ikinä ei tiiä koska se takatalvi taas yllättää.

Saga


Eilen aamulla oli kyl mahtava sää ja Hemmo (kyseisen kuvan kaveri) oli kuvaustuulella.

Kommentit

Suositut tekstit