Ajatuksia sumuisella lenkkipolulla

Huomasin tänään, että heti aamulla herättyäni ajattelin, kuinka tämä päivä voisi epäonnistua, kuinka paljon mulla on tänään tehtävää ja mua ei huvita yhtään tarttua toimeen.En kuitenkaan antanut noiden ajatusten viedä mukanaan. Otin kiinni ne. En antanut niiden määrittää tämän päivän suuntaa. Päätin, että tästä päivästä päätän minä. Minä elän itse tämänpäivän jokaisen hetken.

Menin ulos lenkille. Se saa mut aina hyvälle mielelle ja pirteäksi. Ihailtiin Hemmon kanssa ulkona mahtavaa säätä ja syksyn sumua. Se sää oli kyllä yhtä sumuinen kuin mun mieli herätessä. Mietin tulevia juttuja ja ihan vaan sitä hetkeä, kuinka me siinä ollaan Hemmon kanssa aika pieniä täällä maailmassa. Mä olin siinä hetkessä ja olen nyt tässäkin hetkessä onnellinen.

Tällaisia ajatuksia tähän päivään. Ei mulla tänäänkään mitään kovin suurta ollut mielessä. Koittakaa tekin joskus taistella huonoa päivää tai oikeastaan vaan teidän omia ajatuksia vastaan. Se ei todellakaan aina onnistu, mutta toimiessaan se saa aika hyvälle mielelle.
Nyt mäkin tästä tartun taas toimeen ja jatkan mun pakkausurakkaa.


-Saga

Kommentit

Suositut tekstit